Gyere tesztelni!

Rövidesen megjelenik a GstarCAD Architectural és a fejlesztők tesztelni hívják az építészeket.  De hogy tudjátok, mire számítsatok egy bejegyzésben foglaltuk össze a legfontosabbakat.

Több mint 2D

A program filozófiája az, hogy 2D-ben legyártom az alaprajzokat, amik persze tartalmazzák a 3D-s információkat. Ha valaki csak rajzokat akar, akkor itt meg is állhat, de a szoftver alkalmas, hogy az alaprajzokból összeállítson egy 3D-s modellt, és abból lehet generálni látványképet, metszetet, vagy nézeti rajzokat.

gsa

Azt gondolom, ez a szemlélet áll legközelebb az építész gondolkodásához, ezért mindenkinek ajánlom. Aki már most szeretné tesztelni, szóljon, biztosítunk hoszzútávú próba licencet.

Mit is tud

A program rendelkezik az összes fontosabb ismérvvel, amelyet egy építész rendszernek tudnia kell, így intelligens fal, beleértve íves fal, nyílások, vagy lépcső. Későbbiekben részletesen részletezzük ezeket.

gsa2

Gyere tesztelni

A program még nem teljesen kész európai és hazai forgalmazásra. A lokalizáshoz szükséges ráfejlesztések már most is zajlanak. Ha kedved van kipróbálni és elmondani véleményed, kérem írj egy mailt a k-ep@k-ep.hu címre.

Linkek

Facebook

Video 1

Video 2

Termék oldala még készül, rövidesen jelentkezünk vele.

A bejegyzés kategóriája: 3D modellezés, Általános program, Látványkép, Programok, Rajzoló program
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?