Új oldal!

Az elmúlt hetekbe sorra újultak meg blogjaink – csak úgy, mint a .hu – így természetesen a Tervező szoftver sem maradhatott ki a sorból. A teljes programcsaládunkat lefedi a lilában gazdag olda, vagy akár maradhatunk a blog elnevezésnél is, személyes kedvencünk, szerintünk a legjobban desingolt(ez így már magyar szó?) platform lett.

Az oldal önálló tartalommal nem rendelkezik. A struktúra lényege, hogy pikk-pakk átfogó képet kapjon cégünk(btw K-ÉP Stúdió) teljesen armadájáról. A közösségi médiánk összes felületét megtalálhatja, de ami még fontosabb, hogy néhány kattintással pallérozhatja tudását az Intericad, a GstarCAD, a Cadmatic, a Dlubal, a Cadprofi és Datacad tekintetében is.vjuzbi

Azt taglalnunk sem kell, hogy az ember egyik legjobb barátja, a WordPress alap most is felütötte fejét, ráadásul egy karrierista, mindennap pontosan ugyan olyan miniméterű borostával rendelkező jani is feltűnik a címlapon, de ami még fontosabb, hogy a színek, és a panelek jobban lettek összeválogatva, mint egy Ikeaból vásároló fiatal, világot látott értelmiségi család első lakása.

A tervezoszoftver.hu tehát él és virul, nem is akárhogy! Remélhetőleg az átláthatósága a hasznára válhat, és ha még szereti is az oldalunkat, mi külön boldogok vagyunk!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?